lørdag den 17. maj 2014

Jeg drømmer om en pilgrimsfærd ad SWCP (South West Coast Path) - i Cornwall, Sydengland

Det trækker i mig. Det er lige som om nogen kalder på mig.  Der har været mange indre dialoger om hvor jeg skal vandre i år. Skal det være Italien, Grækenland, Sibirien, Tibet eller Wales? Men så en nat kommer jeg til at tænke på sydengland, nærmere bestemt Cornwall. Jeg kan høre en fortryllende magisk melodi som forfører mig ud i nye eventyr. Det er ikke til at stå imod. Magiske melodier der midt om natten former billeder og skaber nattens drømme. Drømme der må realiseres.
Cornwall - et land spundet ind i mystik, myter og legender. Der er blevet anlagt en kyst-sti som stammer tilbage til smuglertidens england i 1822.
Legenden om Kong Athurs hjemland, Tintagel venter forude. Spændende er det. En strækning på små  464 km. A piece of cake for en garvet pilgrimsvandrer. Kun få ved hvor Avalon ligger og jeg er en af de heldige. Jeg så Avalon i drømme og nu skal jeg til Cornwall for at se det. Jeg skal også til Cornwall, da længsel efter at være mere "levende" og nærværende er påtrængende. Når jeg går i mit daglige tummerum, er det hurtigt muligt at spinde sig ind i gamle vaner, rutiner og alt jeg bliver for "doven" til at gøre noget nyt. Det er med at give mig selv et spark så jeg får fart og energi nok til at skabe nye muligheder og inspiration i hverdagen. 
Yes, here I come.  Jeg glæder mig til at bestige nye horisonter, møde en anden kultur, andre mennesker, få inspirationer til efteråret og få idéer til endnu flere kommende vandringer i fremtiden.